Heineken opent pop-up bakkerij voor 4 dagen!

Welk bestandsdeel is in brood én in bier verwerkt? Natuurlijk is dit gist! Een goede en vooral ook leuke reden dat Heineken in samenwerking met een van de grotere bakkers van Nederland een pop-up bakkerij aan de Vijzelgracht in Amsterdam inricht. Spronk Bakkerijmachines zorgt voor de inrichting van de tijdelijke bakkerij. Wat je precies kunt verwachten houdt Heineken nog even geheim, maar het is bijna zover! Een persoon die meewerkt aan dit korte pop-up project weten we al wel..Mark Plaating, Meester Boulanger zal een heerlijk en speciaal brood maken dat echt alleen bij 'The Bakery' geproefd kan worden. Ben jij net zo benieuwd als wij?

Waar & wanneer?

Van 18 t/m 21 maart ben je meer dan welkom op de Vijzelgracht 37 in Amsterdam bij pop-up Heineken - The Bakery. De bakkerij zal elke dag vanaf 12:00 uur geopend zijn tot laat, namelijk 21:00 uur. 

Wij gaan er in ieder geval een lekker brood halen en proeven! Wij zijn benieuwd. 

Hieronder alvast een preview!