Er is een nieuw bierfestival in aantocht! Schuim! Bierfestival. Het is een tweedaags festival dat aankomend weekend plaats zal vinden. Wij vertellen je er graag iets meer over!

De lente inluiden op De Pier in Scheveningen

Het Bierfestival SCHUIM is een tweedaagse evenement dat zal plaatsvinden op zaterdag 15 en zondag 16 april 2017. Het lenteseizoen zullen zij inluiden met vers getapte lente- en speciaalbieren.

Je kunt hier genieten van 30 soorten bier; variërend van lokaal en internationaal bekend waarbij diversiteit en kwaliteit centraal staan. Aan lekker eten is natuurlijk ook gedacht en kun je terecht bij één van foodconcepten. Naast een hapje en een goed bier is er ook muziek aanwezig. Dus dat wordt genieten! Kortom; de gezelligheid van een bruin café maar dan op de vernieuwde FoodBoulevard van De Pier in Scheveningen!

Enkele toppers die je tegen gaat komen op het festival:
Kornuit x Kompaan Bier x Peroni Nastro Azzurro x Grimbergen

 

 

Waar & wanneer

Het bierfestival vindt zaterdag van 12.00 – 20.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 plaats op het beneden dek van De Pier en is gratis toegankelijk voor bezoekers. Wil je meer weten, kijk dan op de Facebook pagina. 

SCHUIM! EEN MOOI HUWELIJK TUSSEN HET SCHUIM VAN BIER EN HET SCHUIM VAN DE ZEE.

Ben jij bij deze eerste editie van SCHUIM?